Frans van Aarle

Fractievoorzitter - Lokaal Tilburg

Frans van Aarle, geboren Tilburger, zoon van fotograaf Van Aarle en bakkersdochter Conny Maas (Heuvelstraat). Getrouwd met José: één zoon (Stefan) met schoondochter (Marjolein) en een hond.

Wat is je belangrijkste motivatie om actief te zijn in de gemeentepolitiek?

Na jarenlang (sinds 1980) bestuurslid te zijn geweest bij Winkeliersvereniging ‘Korvel Vooruit’ en later als voorzitter van de Ondernemers Federatie Tilburg was een volgende stap ook actief te worden in de Tilburgse politiek als belangenbehartiger van het MKB.

Hoe bijzonder is het om lijsttrekker te zijn?

Het is vooral een eer om lijsttrekker van Lokaal Tilburg te mogen zijn. Lokaal Tilburg is een echte vereniging waar de leden de lijsttrekker kiezen en als de druk bezochte Algemene Ledenvergadering je dan unaniem kiest, is dat voor mij best bijzonder.

Wat zijn je hobby’s?

Buiten mijn dagelijkse werk in de winkels en de politiek is de tijd voor hobby’s beperkt. We trekken eropuit met de hond en missen geen thuiswedstrijd van Willem II.

Wat vind je de leukste plek in Tilburg en waarom?

Het vele groen, Spoorzone, binnenstad, Piushaven en de Korvelseweg hebben een speciaal plekje in mijn hart en voor alles zal ik blijven knokken.

 

Adres Tilburg

Social Media

Stuur Frans een e-mail >>

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]