Henk van Tilborg

Fractievoorzitter - 50 Plus

Henk van Tilborg (60 jaar)  is een geboren Tilburger, gehuwd, heeft 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Woont al meer dan 20 jaar in de Reeshof.

Wat is je belangrijkste motivatie om actief te zijn in de gemeentepolitiek?

Ben geen politicus maar een Volksvertegenwoordiger en wil dus graag zo gaan functioneren in de gemeenteraad. We kunnen als  50PLUS, gezamenlijke als 50PLUSSERS het verschil maken en een eigen stem geven.

Hoe bijzonder is het om lijsttrekker te zijn?

Als lijsttrekker heb je een hele verantwoordelijkheid. Je bent toch het gezicht van de partij. Wel mooi dat alle 50plus leden in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout achter je staan. Dat geeft vertrouwen. Daarnaast geef je de 50PLUSSERS een stem.

Wat zijn je hobby’s?

Mensen verbinden.  Ben daarom ook actief in veel vrijwilligersorganisaties. Ik houd  van reizen en het herstellen van oude auto’s (Citroën 2CV).  Vloggen is mijn nieuwe passie?

Wat vind je de leukste plek in Tilburg en waarom?

Tilburg heeft mooie plekken,  Heuvel, Piushaven,  Spoorzone, Wilhelminapark. Mijn mooiste plek is vloeivelden aan de Reeshofdijk. De rust, openheid en poelen geven mij energie.

 

Adres Reeshof

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]