Joost van Puijenbroek

Burgerraadslid - CDA

De Reeshof is mijn wijk!

 Wat zijn je hobby’s?

Met veel plezier geef ik les als docent economie op het ROC in Tilburg. Daarnaast ken ik bijna alle bordspellen, lees ik veel en kijk ik graag films en series. Maar vergeet niet de Tilburgse Kermis en andere Tilburgse evenementen waar ik graag naar toe ga.

Met wie zit je het liefste aan tafel?

Het liefst zit ik aan tafel met vrienden. Gezellig bijpraten en genieten van samen eten en drinken. Wet eten we dan? Mijn favoriet is gnochi met worst en vijgensaus.

Wat is jouw CDA-verkiezingsthema?

Ik wil me gaan inzetten om de Reeshof echt op de kaart te zetten. Deze wijk met ruim 40.000 inwoners verdient meer aandacht van de gemeente. Zo moet er bijvoorbeeld eindelijk een cultureel platform in de Reeshof komen.

Waar ga jij je hard voor maken?

Als Tilburger erger ik me enorm aan de verkeershufters op bijvoorbeeld de City- ring, Bredaseweg en Tangenten. Van te hard rijden tot levensgevaarlijke manoeuvres en bumperkleven. We moeten verkeershufters veel harder aanpakken en zorgen dat ze echt beboet worden voor hun gevaarlijke gedrag op de weg. Bijvoorbeeld door inwoners te laten bepalen waar snelheidscontroles moeten komen en het aanstellen van speciale buurtbeveiligers.

Adres Tilburg

E-mail joostvanpuijenbroek@raadtilburg.nl

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]