Jose Appels

Raadslid - VVD

Wat is er mooier dan leven in democratie? Te vaak vergeten wij hoe bevoorrecht we zijn in onze Nederlandse maatschappij. We hebben de vrijheid om keuzes te maken en onszelf te ontwikkelen, ieder op zijn eigen manier.

Ik vind het belangrijk dat we een maatschappij hebben, waarin je kunt zijn zoals je bent. Met respect voor elkaar en waar we voor staan. Iedereen doet ertoe en doet mee!

Helpen waar het moet en zelf doen waar het kan. Eenzaamheid bestrijden, zorg voor zorg, werken aan integratie van onze statushouders, werklozen helpen aan de slag te komen. Werk maken van werk op welke manier dan ook, meedoen aan onze mooie Tilburgse maatschappij!

Het is u vast al duidelijk; het Sociale Domein draag ik een warm hart toe. Daarvoor wil ik mij inzetten.

Ik heb vijf jaar werkervaring binnen dit domein mogen opdoen, ik ben mantelzorger en vrijwilliger, moeder van twee kinderen en werk als zelfstandig ondernemer. Ik heb twee jaar voor de VVD in de gemeenteraad van Goirle gewerkt (2014-2016) met als portefeuille Sociaal Domein. In 2016 ben ik weer in mijn geboortestad komen wonen. De aansluiting met de VVD in Tilburg was snel gelegd!

Ik vind het ontmoeten en werken met mensen het leukste wat er bestaat. Ben nieuwsgierig naar de drijfveren van ieder individu en ga graag met u in gesprek.

Ik zie ernaar uit u te ontmoeten!

Adres Tilburg

Social Media

Stuur Jose een e-mail >>

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]