Marcel van den Hoven

Raadslid - CDA

Samen aan de slag voor een solidaire gemeente

Wat is je favoriete plek in Tilburg?

De binnenstad van Tilburg tijdens evenementen als Carnaval, de Tilburgse Kermis of Hap Stap en  daarnaast het Trappistenklooster voor een wandeling door de landerijen of een goed glas bier op een zonnige middag.

Wat is jouw CDA-thema?

Ik heb affiniteit met alle vraagstukken op het terrein van onderwijs en jeugd en jongeren. Dat past ook bij mijn achtergrond als algemeen directeur van een onderwijsstichting. Daarnaast heb ik een brede interesse. Zo zet ik mij al jaren in voor de stedelijke ontwikkeling van stad en dorpen, de sociale kant van de gemeente en de veiligheid via de aanpak van de, vaak druggerelateerde, ondermijnende criminaliteit.

Waar ga jij je hard voor maken?

Ik zou zo graag de saamhorigheid voeden en de tevredenheid van mensen vergroten. We zien te vaak dat  wanneer het niet goed gaat, mensen enkel hun onvrede uiten, onrust zaaien, de verdeeldheid uitvergroten of het eigen belang laten prevaleren boven het algemeen belang. Ik zou heel graag de solidariteit onder elkaar en het begrip hebben voor elkaar willen stimuleren en verbeteren, zodat we vanuit een positieve flow kunnen bouwen aan een ieders geluk en voorspoed. Geen makkelijke opgave! Maar wel een om na te streven.

Adres Tilburg

Social Media

Stuur Marcel een e-mail >>

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]