Marti de Brouwer

raadslid - CDA

Armoede, het kan anders, het moet anders

Wat is je achtergrond?

Met mijn studies in de techniek en de economie ben ik uiteindelijk in de dienstverlening terechtgekomen. Ik ben weliswaar opgeleid in de cijfers, maar ik richt me bij voorkeur op zaken waar mensen tegenaan lopen. Zo heb ik me als bedrijfsmanager sterk gemaakt om mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt een kans te bieden binnen onze organisatie.

Wat zijn je hobby’s en interesses?

Koken / bakken (het liefste samen met mijn kinderen) en wandelen in de natuur. Maar ik geniet ook enorm van de rond- leidingen door het gemeentehuis die ik geef aan leerlingen van het basis- onderwijs in Tilburg. We eindigen die rondleidingen altijd met een debat zodat de scholieren echt kennis maken met de lokale politiek.

Wat is jouw CDA-thema?

Het aantal mensen in armoede in Tilburg blijft stijgen. Steeds vaker geldt dit niet alleen voor mensen met een (bijstands) uitkering maar ook voor werkenden en zelfstandigen. Dat moet stoppen.

Armoede zorgt voor ontwrichting van de samenleving en geeft geen gelijke kansen. De komende jaren wil ik dan ook doorgaan om de armoede in Tilburg echt aan te pakken.

Marti de Brouwer

Adres Tilburg

Social Media

Stuur Marti een e-mail >>

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]