Oscar Dusschooten

Fractievoorzitter - VVD

Ik ben 53 jaar, getrouwd, 2 kinderen, zelfstandig adviseur voor MKB-ondernemers; gedreven, enthousiaste en betrokken Tilburger sinds 2002. Al eerder Raadslid geweest, van 2008 tot 2014.

Wat is je belangrijkste motivatie om actief te zijn in de gemeentepolitiek?
Toen wij kinderen kregen, vroeg ik me af: in wat voor wijk moeten ze opgroeien, hoe ziet een fijne school eruit, waarom wordt er hier in de straat zo hard gereden? Zodra het tastbaar wordt, kom je bij de gemeentepolitiek.

Hoe bijzonder is het om lijsttrekker te zijn?
Heel eervol, een flinke verantwoordelijkheid en hard werken. Maar we hebben een echt toffe lijst met goede en betrokken kandidaten die staan te popelen om de stad nóg mooier te maken. Dat maakt het ook ontzettend leuk en zinvol.

Wat zijn je hobby’s?
Gezellig koken/eten met vrienden, rustige motortochten, fietsen en wandelen in de natuur, soms zeilen of skiën. En vorig jaar met mijn vrouw begonnen met golf.

Wat vind je de leukste plek in Tilburg en waarom?
Het liefste ben ik natuurlijk thuis, in Witbrant. Maar Tilburg is een stad met prachtige plekjes om te ontdekken en onze regio is ongelooflijk groen.

 

Adres Tilburg

Telefoon 06 24 25 34 41

E-mail oscardusschooten@raadtilburg.nl

Social Media

Facebook >>

Naar partijpagina

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Coalitieonderhandelingen

    Volg de actualiteit: persberichten, berichten van de formateur en raadsvergaderingen.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]