Stefanie Vatta

Raadslid - D66

Ik ben een idealist die werkt aan de urgente opgave om de gezondheid van onze planeet te herstellen en te behouden, niet in de laatste plaats voor het welzijn en welbevinden van haar wereldburgers. Ik laat mij inspireren door de Global Goals van de VN, omdat zij gaan over duurzame, inclusieve groei voor iedereen. Laten we samenwerken en elkaar inspireren. Ik haal mij inspiratie uit verhalen en prestaties voor anderen en ik streef er naar een inspiratiebron te zijn voor anderen. Dit drijft mij in de politiekSteun D66 en werk met ons samen aan een gezonde planeet met gelukkige inwoners! 

Ik streef naar een cultuur waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn. Ik droom van een stad waarin mensen optimaal hun talenten kunnen ontwikkelen om deze in te zetten voor een mooiere en duurzame samenleving. Bij D66 kan ik bouwen aan deze droom. Ik krijg nu de uitgelezen kans om ambities waar te maken in de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik ben trots op deze unieke positie en kijk er naar uit om aan de slag te gaan als raadslid van D66 in Tilburg.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA

BERICHTEN VAN DE RAAD

  • Bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg

    Op 18 juni 2018 heeft de raad het bestuursakkoord Gezond en Gelukkig in Tilburg vastgesteld.

  • Agenda & Vergaderstukken

    Ga naar de  Raad Online voor de vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken en meer info  

  • Samenstelling van de Raad

    Tilburg heeft 45 raadsleden. De leden van de gemeenteraad vertegenwoordigen jou als inwoner van Tilburg. Raadsleden luisteren goed naar wat er speelt in Tilburg en de dorpen. Vervolgens worden er […]